Bijeenkomst voor ouders en begeleiders van volwassenen met PWS op 26 april

Op 26 april 2012 vindt een bijeenkomst plaats voor ouders en begeleiders van volwassenen met Prader-Willi Syndroom. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Prader-Willi/Angelman Vereniging, het Prader-Willi Fonds en het GKC. Bij deze informatiemiddag o.l.v. prof. dr. L.M.G. Curfs (GKC) geeft dr. M. Sinnema, onlangs gepromoveerd op onderzoek naar volwassen mensen met PWS, feedback over de belangrijke bevindingen op medisch en psychisch gebied bij mensen met PWS van 18 jaar en ouder. Ook bespreekt zij waar vooral op gelet moet worden om gezond ouder te worden. Daarnaast zijn, voor de meeste ouders bekende personen aanwezig om vragen te beantwoorden die voor ouders en begeleiders van belang zijn. De bijeenkomst vindt plaats in het Jacobi theater in Utrecht van 12:00 tot 17:00 uur. Meer informatie over het programma, de lokatie en inschrijving vindt u hier.