Samenwerking GKC en Polen

Op 24 juni 2014 vond in het Poolse Kraków een expertmeeting plaats waar een delegatie van wetenschappers van onder meer Maastricht UMC+, het Gouverneur Kremers Centrum, Scannexus en Maastro Clinic bij aanwezig waren. Zwaartepunt van de gesprekken lag met name op hersenonderzoek. Doel is uiteindelijk om de mogelijkheden voor samenwerking te onderzoeken op het gebied van zorg, onderzoek en onderwijs.Meer lezen…

v.l.n.r. 1e rij: professor Marek Jezabek (directeur van het Poolse Instituut voor Kernfysica van de Poolse Academie van Wetenschappen), prof.dr. Leopold Curfs (directeur van het Gouverneur Kremers Centrum), prof. dr. Jacques Scheres (Gouverneur Kremers Centrum, Maastricht UMC+ en het National Institute for Public Health te Warschau), prof. dr. Philippe Lambin (wetenschappelijk directeur Maastro Clinic), prof. dr. Harry Steinbusch (directeur van Maastrichtse research school MHeNS), prof. dr. Pawel Olko (wetenschappelijk directeur Cyclotron en Protonentherapie Centrum in Polen)